Απονεμόμενο Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.)

Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος MorphoPHEN EMJM θα δώσει στον απόφοιτο το δικαίωμα να του απονεμηθεί το ακόλουθο πτυχίο: Erasmus Mundus Master in Human Diseases Models Morphological Phenotyping (από κοινού απονέμεται από το Universitat Autònoma de Barcelona, Università degli Studi di Napoli Federico II, Universidade de Lisboa (Faculdade de Medicina Veterinária), και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σε όλες/ους τις/τους φοιτήτριες/τές στο MorphoPHEN EMJM.

Το Universitat Autònoma de Barcelona, ως το ίδρυμα που απονέμει το πτυχίο, θα τηρεί αρχείο όλων των βαθμολογιών των μεταπτυχιακών φοιτητριών/τών.

Μετά από την επιτυχή τελική αξιολόγηση, το Κοινό Πιστοποιητικό Πτυχίου (Joint Degree Certificate) θα εκδοθεί από το Universitat Autònoma de Barcelona, ως το Συντονιστικό Ίδρυμα, μαζί με ένα Συμπλήρωμα Διπλώματος.

Μετά από κάθε εξάμηνο, όλοι οι εταίροι θα εκδίδουν αντίγραφα βαθμολογίας των επιτυχών εξετάσεων από τις/τους φοιτήτριες/τές. Εφόσον αυτό επιτρέπεται σύμφωνα με το Νόμο περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, οι εταίροι θα στέλνουν τα αντίγραφα απευθείας στη Γραμματεία του Προγράμματος στο UAB.

Οι εταίροι θα πρέπει να αρχειοθετούν τα αρχεία των εξετάσεων σύμφωνα με την τοπική τους νομοθεσία. Τα αρχεία εξετάσεων περιέχουν τις πληροφορίες που απαιτούνται για την παροχή αποδεικτικών στοιχείων για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος. Οι εταίροι δικαιούνται να ζητήσουν αποδεικτικά έγγραφα σε περίπτωση που χρειάζονται για οποιεσδήποτε έγκυρες νομικές απαιτήσεις.